Водій Омельченка відмовився від своїх свідчень, - джерело

Офіційно в поліції і прокуратурі інформацію про те, що водій відмовився від свідчень, поки що не підтверджують

Місце ДТП. Фото:ua.korrespondent.net

Водій екс-мера Олександра Омельченка, який взяв на себе відповідальність за ДТП з пішоходом, нібито відмовився від своїх свідчень, коли дізнався, що збита ним 31-річна жінка померла. Про це Обозревателю повідомили джерела в правоохоронних органах, інформують Патріоти України.

"У четвер вранці, 24 грудня, водій Олександра Омельченка відмовився від своїх первинних свідчень. Нібито чоловікові заплатили $ 25 000 і обіцяли умовне покарання, якщо він візьме на себе провину за ДТП. Але, у зв'язку зі смертю пішохода, йому світить в'язниця" , - розповіло джерело.

Офіційно в поліції і прокуратурі інформацію про те, що водій відмовився від свідчень, не підтверджують.

Як повідомлялося раніше, Шевченківський районний суд Києва визначив запобіжний захід у вигляді домашнього арешту водієві екс-мера Києва Олександра Омельченка, який здійснив 20 грудня наїзд на жінку і зник з місця події.

Варто відзначити, що правозахисник Ярослав Дунаєв раніше висував версію, що Омельченко був за кермом авто, який збив пішохода, але домовився зі своїм водієм про те, що той візьме на себе всю провину за ДТП.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...