Через власну помилку: На Харківщині жінка згоріла живцем

За словами рятувальників, жінка випалювала сухостій навколо свого та сусідського подвір’я.
Жінка загинула під час випалювання сухостою. Фото: прес-служба ДСНС.

У п'ятницю, 17 серпня, на Харківщині у селі Пасіки Зміївського району під час випалювання сухостою загинула жінка. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передають Патріоти України.

"Пожежа сухостою вирувала на площі біля 600 кв.м. Вогонь впритул підібрався до хат та надвірних забудов. Місцеві мешканці жалілись на нестерпну димову завісу, що повністю охопила село. Тож рятувальники негайно приступили до гасіння пожежі. Невдовзі в її осередку вони виявили обгоріле тіло людини. Загиблою виявилась жінка, 1941 року народження", – йдеться у повідомленні рятувальників.

За словами рятувальників, жінка випалювала сухостій навколо свого та сусідського подвір’я. Під час цього процесу їй стало зле. "Ймовірно жінка нахапалась диму, знепритомніла і впала у вогонь. Сусіди цього не помітили, гадали, що просто горить трава", – припускають рятувальники. Наразі пожежу ліквідовано.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...