Вояж не в один кінець: Стало відомо, коли в космос возитимуть туристів

​Космічна компанія Blue Origin оприлюднила дату першої подорожі туристів до космосу.

Blue Origin відправить перших туристів в космос в 2018 році. Фото: gagadget.com.

Власник компанії Blue Origin Джефф Безос запевняє, що якщо випробування космічного корабля пройде успішно, перших туристів покатають на ньому вже у 2018 році, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

Корабель New Shepard планують протестувати у 2017 році, до випробування долучать живих пілотів. Безос, який також є засновником сайту Amazon, зазначає, що оптимістично настроєний на розвиток такого бізнесу та вже вклав в нього понад $500 млн.

Компанія планує побудувати 6 моделей New Shepard, які зможуть одночасно перевозити 6 пасажірів. У космічних туристів буде змога побачити Землю з висоти 100 км, під час чого вони перебуватимуть у стані невагомості. Наразі вартість квитка такої подорожі не уточнюється.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...