"Вокруг - непридуманная война. Причем это только ее начало": Айдер Муждабаєв звернувся до українців (відео)

Якщо громадяни нашої країни будуть тішити себе ілюзіями, що небезпека зникне сама собою, то Путін точно зможе напасти.

Айдер Муждабаєв. Фото: скріншот з відео.

Кримсько-татарський журналіст, який емігрував з Росії в Україну, Айдер Муждабаєв записав відеозвернення до всіх українців, які продовжують жити в світі своїх ілюзій і вірити в те, що всі небезпеки самі собою розсмокчуться. Текст цього звернення Патріоти України пропонують вам прочитати.

«Прошу прощения, но я не могу сейчас этого не сказать. Последние сутки окончательно убедили в том, что очень много, слишком много людей в нашей стране живет в придуманном мире. Когда вокруг — непридуманная война. Причем это только ее начало. Ломаются копья вокруг Порошенко, выборов, теорий заговоров, вокруг вообще всего, по любому поводу. А в это время Россия стреляет в наших моряков, захватывает корабли и выстраивает армии, готовые к агрессии, у наших границ. Чем это закончится, если мы продолжим вести себя таким образом? Очень просто: закончится широкомасштабной войной. К которой Кремль сейчас активно готовится и только выбирает момент. Убедившись, что мы не способны собраться и дать отпор, Путин нападет обязательно.

Прошу вас, украинцы и не только, посмотрите этот ролик. Реальность угрозы нужно четко осознавать", — заявив Айдер Муждабаєв.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...