Волонтери показали, як українські військові знищують окупантів (відео)

Легендарна група К-2 - справжні професіонали своєї справи. Ворожі обстріли населених пунктів Світлодарської дуги жорстко караються цими хлопцями.
На Світлодарській дузі неспокійно. Фото: Укрінформ.

В зоні проведення ООС на Донбасі розвідники першого батальйону 54-ї бригади, група К-2 завдали удару по позиціях терористів. Відповідне відео оприлюднили волонтери фонду "Повернись живим", передають Патріоти України.

"Швидко збираємося. Є інформація. Зараз по селу і нашим позиціям будуть стріляти мінометами, в них на прикритті декілька одиниць ствольної артилерії. Відпрацьовуємо на випередження: я коректую, по команді - ховаємося. Головне, щоб "отвєтка" не по селу", - ці слова лишись за кадром", - йдеться в описі до відео.

"Легендарна група К-2 - справжні професіонали своєї справи. Ворожі обстріли населених пунктів Світлодарської дуги жорстко караються цими хлопцями. Десятки одиниць знищеної техніки і ворожих позицій", — повідомили волонтери.

"Цінна" підтримка: Липецький зоопарк передав російським військовим "на фронт" двох павичів

вівторок, 30 квітень 2024, 18:39

Липецький зоопарк відправив російським військовим на фронт в Україну двох павичів в розрахунку, що "краса цих птахів скрасить бойові будні солдатів". Про це повідомляє "Медуза", передають Патріоти України. Птахів передав директор Олександр Осипов у рам...

"Надто рано, щоб піти, але його вже немає": У родині Френсіса Нганну сталася страшна трагедія

вівторок, 30 квітень 2024, 17:56

Титулований боєць UFC Френсіс Нганну, який зумів у дебютному бою у професіональному боксі відправити в ноудаун самого Тайсона Ф'юрі, повідомив про смерть свого синочка, якому було лише 18 місяців, передають Патріоти України. «Надто рано, щоб піти, але ...