Волинський Нострадамус побачив зміну влади в Росії вже в 2016 році (відео)

Знаковою датою для РФ провидець назвав 12 червня, коли, як відомо, відзначається так званий День Росії.

Феофан Музика. Фото:gazeta.ua

У 2016 році Росію чекають потрясіння, протягом року може відбутися кілька перестановок у владі країни. Про це в прямому ефірі Обозревателя розповів волинський математик-провісник Феофан Музика, передають Патріоти України.

Музику нерідко називають волинським Нострадамусом, завдяки його пророцтвам про майбутнє України.

"Я бачу втрату влади в Росії. Як на початку, так і в кінці року. 12 червня буде дуже знаковою датою для Росії. Що стоїть за цією втратою влади, я не знаю. Може, це буде розвал, може, інші речі. Дуже поганою я бачу ситуацію в Росії саме в 2016 році ", - зазначив Феофан Музика.

Математик-провидець також розповів, що доля президента Російської Федерації Володимира Путіна буде незавидною, але що конкретно його чекає, уточнювати не став. "Ніколи не можна робити людям зла, адже зло повертається", - зазначив він.

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...