Вона розпинала майданівців - її виправдовують: Суддівська система України вчергове довела свою ворожість до народу

Суддів, які переслідували євромайданівців, не засуджують, а навпаки - виправдовують.

Суддя Лариса Калініченко. Фото: uainfo.orgВажливо! Чергову суддю, за допомогою якої переслідували активістів Майдану, визнали невинною, а її звільнення незаконним. 7 липня 20216 року Вищий адміністративний суд України скасував рішення Вищої ради юстиції про внесення подання на звільнення судді Голосіївського районного суду Л. С. Калініченко за винесення нею незаконних рішень про взяття під варту активістів Майдану і позбавлення прав автомайданівців, зокрема Сергія Хаджинова, інформують Патріоти України про повідомлення Романа Маселко в блогосфері.

Ми просили залучити Сергія Хаджинова третьою стороною, але нам відмовили. Судді вважають, що ця справа жодним чином не стосується інтересів Сергія. Право на справедливий суд, а також відстоювання власної гідності та ідеалів Майдану це не ті права та інтереси, які на думку ВАСУ має захищати суд.

Ну що ж, ВАСУ вже сформував однозначну практику, якою довів, що принцип індивідуальної відповідальності навіть в очевидних випадках у нас не працює. Хоча винна і ВРЮ, яка не змогла навіть належно обгрунтувати порушення присяги у рішенні, і представник ВРЮ на суді теж не зміг відповісти, в чому ж було порушення присяги.

12 липня ВСУ буде переглядати ряд рішень з таких справ (судді Марцинкевич, Сіромашенко, Швачач, Васильєв, Чала). Від цих рішень залежить, якою буде практика звільнення "суддів Майдану" і чи будуть вони взагалі хоча б звільнені.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...