Вона тримається: До Надії Савченко прийшов священник ...

Сухе голодування не залишає шансів - з кожною хвилиною стан Наді погіршується, і ніхто не знає, що буде далі. Але Надя тримається.

Стан Н.Савченко задовільний. Фото: EPA/UPG

Українські консули, які сьогодні вранці прибули до незаконно утримуваної в РФ Надії Савченко, повідомили про перші ознаки погіршення стану її здоров'я. Вони відзначили прискорене серцебиття і холодні руки українки. Проте, з їх слів, у неї працює свідомість і присутня адекватна реакція. У той же час стан Надії як "задовільний" оцінив один з її адвокатів Марк Фейгін. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Тільки що подзвонив глава ОНК (громадської спостережної комісії - ред) по Ростовській області Леонід Петрашіс. Він вийшов від Савченко. Сказав, що Надія в задовільному стані. Планує брати участь в суді 9 березня. Також сьогодні її відвідав священник. Просив не голодувати. А вчора у в'язниці по черзі були керівник главку ФСВП по Ростовській обл., прокурор і місцевий омбудсмен, - написав Фейгін на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, Москва не дала дозвіл на те, щоб Надію Савченко відвідала група українських лікарів. 9 березня російський суд надасть Савченко останнє слово, після чого колегія суддів оголосить дату вироку. З 4 березня Надія почала сухе голодування.

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...