Вона всю себе віддала на вівтар Батьківщини: Поведінка її викликає захоплення, - Макаревич про Савченко

Що стосується сухого голодування, то музикант зазначив, що з раціональної точки зору це не доцільно.

Андрій Макаревич. Фото:lviv24.at.ua

Андрій Макаревич заявив, що поведінка української льотчиці Надії Савченко викликає у нього захоплення. Про це російський музикант сказав в інтерв'ю радіостанції Эхо Москвы, інформують Патріоти України.

"Вона мужня людина. Поведінка її викликає захоплення", - заявив Макаревич. При цьому відмовився коментувати поведінку суду і влади. "А то я зірвуся на ненормативну лексику", - пояснив Макаревич.

"У тій ланці нижче середнього, яка цим займається, є бажання вислужитися", - зазначив метець. Він також заявив, що йому б дуже хотілося, щоб влада дала "задній хід" у справі Савченко.

"Надія завжди є і вона самим химерним чином раптом реалізується в найнесподіваніший момент", - впевнений чоловік.

Що стосується сухого голодування, то пан Андрій зазначив, що з раціональної точки зору це не доцільно. "Морально вона себе зберегла. Треба себе зберегти фізично, постаратися все-таки перемогти, якщо ти впевнена у своїй правоті. Я дуже сподіваюся, що до летального результату не дійде", - сказав Макаревич.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...