Воно ж полковник "ДНР": Захарченко вимагає прямого діалогу з Порошенком, інакше буде говорити з "президентом іншої країни"

Ватажок донецьких терористів вважає, що доля України вирішується в Донецьку, а не в Москві чи тим більше в Берліні або Парижі.

Терорист Захарченко. Фото:svidomonews.blogspot.com

Терористичне угруповання "ДНР" чекає саботажу зі сторони України у вирішенні питання про місцеві вибори на окупованій території. Про це заявив ватажок угрупування Олександр Зaхapчeнкo, передають Патріоти України з посиланням на сайт 06239.

"Давайте обговорювати модальність виборів, а доки обговорюємо — Київ хай виконає попередні пункти і виконає по-чесному. Ясно, що ми чекаємо саботажу зі сторони Києва в питанні про вибори, як і в останніх, але ми докладемо всіх сил, щоб змусити Київ виконати всі умови, послідовно прописані в комплексі заходів", — сказав він.

Олександр Зaхapчeнкo вважає, що "місцеві вибори в Донбасі Києву не потрібні, оскільки він знає, що програє їх". Також ватажок "ДНР" погрожував, що "якщо Президент України Петро Порошенко не стане вести прямий діалог з Донбасом, це зробить президент іншої країни".

"Давно пора зрозуміти, що доля України вирішується тут, в Донецьку, а не в Москві або, тим більше, в Берліні або Парижі. Це народ Донбасу виразив свою волю на референдумі і успішно відстоює своє рішення із зброєю в руках.

Тому хоче того Київ чи ні, але діалог доведеться вести безпосередньо з нами. Якщо цього не зможе зробити Порошенко, значить, це буде інший президент України", - заявив головний бойовик Донетчини.

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...