"Вони будуть ненавидіти музику Емі": На "Оскарі" пожартували про українців і фільм "Зима в вогні" (відео)

Ведучий згадав про українців і події 2013-2014 років, зазначивши, що згадка про Майдан зі сцени престижної кінонагороди - хвилюючий момент.

Оскар-2016. Фото: Діалог.Документальна стрічка про революційну зміну влади в Україні "Зима в вогні" поступилася престижною нагородою "Оскар" фільму про співачку з Великобританії Емі Уайтхаус, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Під час вручення ведучий Кріс Рок пожартував: "Люди, які створили" Зиму у Вогні ", будуть ненавидіти музику Емі до кінця життя, правда?".

Журналістка Мирослава Гонгадзе також написала, що ведучий згадав про українців і події 2013-2014 років, зазначивши, що згадка про Майдан зі сцени престижної кінонагороди - хвилюючий момент.

Після того, як фільм про події в Україні залишився без золотої статуетки, багато хто назвав це програшем режисера, та деякі впевнені, що тріумф не вдався через проблеми в нинішній владі.

Фільм "Зима в вогні" присвячений подіям на Майдані, коли українці вийшли на боротьбу проти діючої влади. У стрічці є інтерв'ю з учасниками протистоянь, реальні кадри боротьби і масштабна оцінка Революції.

Шість тисяч доларів на день на вітер: Активний вулкан у холодній Антарктиці щодня викидає в атмосферу золото

вівторок, 7 травень 2024, 8:22

Гора Еребус, яка разом з островом Десепшн є єдиним зі 138 діючих вулканів Антарктиди, відома тим, що щодня викидає в атмосферу газ, який містить близько 80 грамів кристалізованого золота, передають Патріоти України. . Присутність дорогого пилу було за...

Потрапили в лікарню з отруєнням: У Курській області "бабусі" щось підмішали до паски для військових РФ

вівторок, 7 травень 2024, 7:38

У Курській області (РФ) велика група військових РФ потрапила до лікарні з тяжкими симптомами. Ймовірно, їх отруїли місцеві мешканки. Про подію розповів російський Z-канал "ВДВ за Чесність і Справедливість", передають Патріоти України. . Неприємність т...