Вони нікуди не поділися: Колишній регіонал "відмив" у Бердянську 2 млн кіотських грошей - ЗМІ

Фінансові махінації були здійснені у процесі реконструкції однієї з шкіл Бердянська.

На реконструкції школи у Бердянську екс-регіонал "відмив" 2 млн.грн. Фото:http://afalina.info/

Поліція розслідує справу про відмивання і переведення в готівку СП ТзОВ "Авалон" 2 млн. грн під час реконструкції однієї з шкіл в Бердянську. Про це йдеться в постанові Бердянського міськрайонного суду від 18 грудня, передають Патріоти України.

Згідно з матеріалами справи, спільне українсько-македонське підприємство ТОВ "Авалон" та державне підприємство "Держекоінвест" в грудні 2012 року уклали угоду на роботи з капітального ремонту об'єктів соціальної сфери у Запорізькій області (44 проекту) загальною вартістю 96 млн.грн.

У лютому 2015 року працівники податкової та КП "Управління капітального будівництва" провели контрольний вимір обсягів будівельних робіт при капітальному ремонті будівлі Бердянської спеціалізованої школи №16 і виявили невідповідність обсягів фактичних і зазначених в актах приймання виконаних будівельних робіт ТОВ "Авалон" за серпень 2013 з різницею в 2 млн. грн.

У суді слідчі вказували, що їм необхідний оригінал підпису директора "Авалон" для звірення з підписом в актах виконаних робіт, тому просили дозволити доступ до документів про відкриття рахунку фірмою в банку. Також вони говорили про те, що фірма може бути причетна до відмивання і переведення в готівку коштів, тому просили надати доступ і до інших фінансових документів фірми. Суд вирішив задовольнити клопотання слідчих.

Власником і незмінним директором СП ТОВ "Авалон" є Едуард Кодзаєв. У 2010 році він був кандидатом у депутати Івано-Франківської міської ради від Партії регіонів. Був помічником на громадських засадах народного депутата Ельбруса Тедеєва (Партія регіонів) протягом двох скликань.

У 2014 році підприємець скаржився, що потрапив в кризу, має ряд об'єктів, які вже довго і зі скрипом добудовує. Проте в цьому ж році його фірма повинна була отримати від ДП "Держекоінвест" 334 млн. грн. кіотських грошей, призначених в основному на заходи з енергозбереження в будівлях.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...