Ворожа пропаганда - в дитячі голови? У дитсадку Харкова вихованцям розповіли, що Крим - це територія РФ (фото)

У дитячій установі заявили, що діти отримують інформацію про навколишній світ у режимі реального часу, де "Крим є територією Російської Федерації".

Фото:Facebook

У Харкові спалахнув скандал через заняття в дитячому садку Dada SPACE, на якому дітям показали карту України без окупованого Росією Криму. Про це повідомила у Facebook волонтер Вікторія Борзова, передають Патріоти України.

За її словами, Dada SPACE опублікував у Facebook пост про те, що весь тиждень діти вивчали тему "Україна". На запитання в коментарях, чому на заняттях використовували карту України без Криму, адміністратор сторінки відповів, що діти отримують інформацію про навколишній світ у режимі реального часу, де "Крим є територією Російської Федерації".

"Якщо завтра ситуація зміниться, ми роздрукуємо нову карту й продемонструємо її дітям", – зазначили в Dada SPACE.

За деякий час фото з картою без Криму й коментарі до неї видалили. Пізніше керівництво дитсадка попросило вибачення "за допущену співробітниками помилку".

"Звичайно ж Крим – частина України й назавжди таким залишиться. У цей непростий для країни час просимо не транслювати агресії на дитячий простір і з розумінням поставитися до цього жахливого непорозуміння", – наголошують у повідомленні. У Dada SPACE підкреслили, що "проведено бесіду, винні покарані".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...