"Вовка, перевірений метод": У мережі вказали на організатора терактів в Санкт-Петербурзі

Російська народна прикмета: "Путін йде на вибори - жди терактів", - пишуть користувачі мережі.

В пітерському метро прогриміли два вибухи. Фото: ВКонтакте.

Користувачі мережі вважають, що за вибухом у метро Санкт-Петербурга, який стався 3 квітня, стоїть президент Росії Володимир Путін. Про це, зокрема, пишуть мікроблогери в Twitter, передають Патріоти України.

Теракт пов'язують із нещодавніми антикорупційними мітингами, спровокованими фільмом ФБК про секретну імперію Дмитра Медведєва.


Сам президент РФ вже заявив, що ще зарано називати вибухи в пітерському метро терактами.

"Я вже розмовляв з керівниками спеціальних служб, з директором ФСБ. Правоохоронні органи і спеціальні служби працюють, зроблять все для того, щоб виявити причини того, що сталося, дати повну оцінку того, що сталося", - сказав він.

Як повідомляли Патріоти України, під час вибухів у підземці Санкт-Петербурга 10 осіб загинуло та 50 постраждали.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...