"Возьму вас за шкирки и отведу к министру": Міноборони звільнило з посади нахабну чиновницю

Причиною звільнення став інцидент, у якому чоловік, який зателефонував у департамент Міноборони, зробив зауваження чиновниці після того, як вона почала розмовляти з ним російською мовою.

Ілюстрація:http://www.mil.gov.ua/

Міністерство оборони України звільнило зі своїх лав співробітницю, яка під час спілкування телефоном порушила правила етичної поведінки, нагрубіянивши одному з громадян, який зателефонував до відомства. Про це повідомляє прес-служба Міноборони, зазначають Патріоти України.

"Головний фахівець одного зі структурних підрозділів апарату Міністерства оборони України, яка під час спілкування телефоном із громадянами порушила правила етичної поведінки, звільнена з посади", - сказано в повідомленні.

У Міноборони додали, що з метою недопущення подібних випадків у майбутньому, з персоналом структурного підрозділу Міністерства оборони України проведено практичні заняття щодо знання та використання в повсякденній діяльності етичних норм поведінки та спілкування.

Як пише InfoResist, причиною звільнення чиновниці став інцидент, про який раніше повідомив користувач Facebook Олександр Чумак, який опублікував аудіозапис дзвінка в Департамент інформаційно-організаційної роботи та контролю Міністерства.

Чоловік зробив співробітниці Міноборони зауваження після того, як вона почала розмовляти з ним російською мовою. У відповідь на прохання перейти на державну мову чиновниця почала грубіянити, пригрозивши, що поскаржиться на Олександра особисто міністру оборони.

"Беріть гвинтівку та йдіть в АТО. Там захищайте інтереси держави, яка вам ближче по духу", - заявила вона.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...