Впізнали в ньому росіянина? Фінські військові розстріляли ведмедя, який вторгся в військову частину під час маневрів

Перед вбивством бурого ведмедя фіни проконсультувалися з поліцією.

Ведмідь створив загрозу фінським військовим. Фото: telegraf.com.ua.

У військову частину Фінляндії пробрався бурий ведмідь. Його присутність створила ризики трьом тисячам солдатів і військовослужбовцям, в зв'язку з чим тварину застрелили, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У Фінляндії бурий ведмідь завадив військовим навчанням, в зв'язку з чим тварину вбили. Так, ведмідь пробрався до військової частини, де проводилися маневри за участю трьох тисяч солдатів і офіцерів. Тварина почала їсти приготовану для військових їжу, а потім накинулася на їх особисті речі.

В цей час військові перебували в вантажних машинах. У зв'язку з потенційною загрозою для життя людей, було прийнято рішення застрелити ведмедя.

«Зазвичай ведмеді бояться наближатися до людей. Але цей ведмідь взагалі нічого не боявся», - зазначила військовий представник Сату Хуянь.

За її словами, наказ про знищення тварини надійшло після того, як стало зрозуміло, що ведмідь не збирається залишати військову частину. Перед вбивством бурого ведмедя була проведена консультація з поліцією.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...