Вражаючі кадри: У мережі показали, як розбиваються кращі автомобілі України (відео)

Ілюстрація: Skoda Rapid Dashboard

Відбувся конкурс "Автомобіль року в Україні". Серед 45 претендентів журі та автолюбителі обрали кращі автомобілі у 14 номінаціях, повідомляють Патріоти України з посиланням на gazeta.ua.

Серед різних премій конкурсів обирали кращі автомобілі за класами: малий клас, економ-клас, середній клас, бізнес-клас та люкс-клас. Ці автомобілі різняться між собою розмірами, об'ємами двигуна, оснащенням, навігацією, оздобленням салону та ціною.

Ми підготували добірку краш-тестів машин, які вибороли першість у номінаціях за класами у конкурсі "Автомобіль року в Україні". У малому класі перемогу отримав Citroen C3.

Лідер економ-класу - Skoda Rapid.

У номінації "Компактний середній клас" 1-ше місце виборов Renault Megane Sedan.

Найкраща модель бізнес-класу - Audi A5.

У люкс-класі переміг Mercedes-Benz E-Class.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...