"Всё, что надо знать о доходах со стихийной торговли": Мережу повеселило фото незвичної продавчині в Києві

Поки кияни шоковані підвищенням цін на проїзд у громадському транспорті, бабуся торгує сливами прямо з борту Range Rover Evoque.
Стихійну торгівлю не зможе подолати ніхто? Фото: соцмережі.

Користувачів інтернету поселила фотографія незвичайної продавчині в Києві. Відповідний знімок в групі "Наш будинок - Березняки" в Facebook розмістив Станіслав Хухаєв, передають Патріоти України.

"Все, що вам потрібно знати про доходи зі стихійної торгівлі. Поки ви шоковані підвищенням цін на проїзд у громадському транспорті, бабуся торгує сливами прямо з борту свого Range Rover Evoque, на території "Комфорт Таун", - написав він.

"Не бачу нічого поганого. Синок чи внучок привіз маму чи бабусю продати своє вирощене. Щоб не було нудно пенсіонерці", "Молодець жінка", "Тепер я бачив все", "Ось це я розумію рівень", "Дешевше Range Rover Evoque в оренду взяти, ніж за місце на базарі платити!", - пишуть в інтернеті.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...