"Все - лайно, а я найвеличніший": Тайсон Ф'юрі оголосив про завершення кар'єри

​Коли Володимир Кличко зможе повернути всі пояси, невідомо.

Тайсон Ф'юрі. Фото: focus.ua.

Британський боксер, чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBO у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (25-0-0, 18 КО), який нещодавно вдруге скасував реванш з українцем Володимиром Кличком, оголосив про закінчення кар'єри. Про це він написав у своєму Twitter, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Бокс – це найсумніше, чим я коли-небудь займався. Все - лайно, а я найвеличніший, і я йду, так що йдіть до біса. Щасливо", - написав Ф'юрі, закінчивши пост веселими смайликами.

Нагадаємо, що Тайсон Ф'юрі повинен був 29 жовтня захищати чемпіонські пояси в поєдинку проти Володимира Кличка, проте за місяць до бою він скасував поєдинок.

Остаточну причину скасування бою так і не було названо, ходили чутки про депресію Тайсона.

Тепер на кожен пояс, яким володів Ф'юрі, з'являються окремі претенденти. Таким чином, Володимир Кличко не зможе повернути собі пояси найближчим часом.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...