"Все починається коли": Марія Бурмака присвятила пісню Надії Савченко (відео)

Якщо вже відзначати сьогодні Жіночий день, то нехай це буде день Надії Савченко, - Марія Бурмака.

Марія Бурмака. Фото: burmaka.kiev.uaУкраїнська співачка Марія Бурмака присвятила пісню Надії Савченко, незаконно утримуваній в російській в'язниці. Змонтований з фотографій української льотчиці відеоряд Бурмака опублікувала на YouTube, супроводивши його піснею "Все починається, коли ...", а також нагадала в Facebook про акції, заплановані на підтримку Надії Савченко. Про це повідомляють Патріоти України.

"Якщо вже відзначати сьогодні Жіночий день, то хай це буде день Надіі Савченко. І добре, що вихідний. На 12 ідем від Міноборони до посольства РФ, о 13-тій до представництва ЄС , Володимирська 101, так попросила Віра Савченко, сестра. Чому ці дві акціі майже збігаються в часі, я не знаю, не я це планувала, я просто постараюсь бути в двох місцях. .." - написала Марія.

Мария Бурмака супроводила ролик на YouTube цитатою з своєї пісні. "У правди спокою нема, ніхто тебе не захистить. Як насувається пітьма, твоя земля іде з-під ніг. Коли мовчать усі, а Ти - не бійся дихання свого, не зупиняй себе, іди, не загаси в душі вогонь. Все починається, коли ти ставиш крапку у кінці. І траекторія Надії нас по краю проведе... Все починається, коли затиснеш волю у руці. І правда знову, як любов, якраз тоді тебе знайде", - написала співачка.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...