Все просто і прозоро: Уряд запустив сайт про тарифи з онлайн-калькулятором розрахунку субсидій

На сайті детально розписано, як оформити субсидію, а також інформується про способи зменшення комунальних платежів.

Ілюстрація:tsn.ua

Кабінет Міністрів запустив сайт про тарифи, субсидії, ціни на газ і способи зменшити комунальні платежі. Про це на своїй сторінці в Facebook написав глава Уряду Володимир Гройсман, інформують Патріоти України.

"Сьогодні ми запустили http://teplo.gov.ua/ - сайт, який дає відповіді на найбільш поширені в суспільстві питання: Чому зросли тарифи? Як формується ціна на газ? Для чого потрібні субсидії? Як зменшити комунальні платежі?

Підкреслюю: ніхто не залишиться один на один з новими рахунками на газ, тепло, воду і світло. Кожен, хто потребує допомоги у сплаті житлово-комунальних послуг, - її отримає. Уряд подбав, щоб перехід на нові справедливі тарифи на житлово-комунальні послуги був менш відчутним для більшості українців", - зазначив Гройсман.

На сайті також є калькулятор комунальних платежів і субсидій.

"Введіть дані власної квартири і тарифи свого міста і дізнайтеся, скільки в разі оформлення субсидій становитимуть ваші комунальні витрати, а скільки за вас заплатить держава. Все просто і прозоро", - підсумував Прем'єр-міністр.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...