"Все, що можу": До бійців АТО під Авдіївкою прилітають міни без детонаторів (фото)

​Навіть в рядах бойовиків є люди, які залишаються вірними Україні

Пусті міни прилітають вже не вперше. Фото:http://comments.ua/

Недалеко від Авдіївки в момент обстрілу з боку Донецька до бійців АТО прилетіла міна без детонатора. Про це повідомляють Комментарии з посиланням на телеканал СТБ, зазначають Патріоти України.

На снаряді напис українською мовою: "Все, що можу". За словами українських бійців, такі снаряди до них прилітають не вперше.

"Напевно є люди, які не хочуть там воювати. Люди, яких змушують під страхом смерті. Вони залишають такі написи, і, скажімо так, роблять добру справу, надсилаючи міни без детонаторів", - повідомив прес-офіцер 58-ї бригади Денис Наумов в ефірі програми "Вікна-новини".

У Тбілісі протестувальники поставили на місце російську пропагандистку (відео)

середа, 15 травень 2024, 12:28

Пропагандистка телеканалу Звєзда Катерина Радомська втекла від мешканців Грузії, які протестують у центрі Тбілісі проти скандального «закону про іноагентів», повідомляють Патріоти України. Як видно на оприлюднених кадрах, росіянка якраз розповідала сво...

Оце так! Організатори "Євробачення" оштрафували українську делегацію за футболки з принтом про захисників "Азовсталі"

середа, 15 травень 2024, 11:24

Організатори Євробачення-2024 оштрафували українську делегацію за футболки з принтом, що містив заклик звільнити захисників Азовсталі з російського полону. Про інцидент з футболками розповіла українська артистка Аlyona Аyona у себе в Instagram. «Ми зна...