Все сталося раптово: Український велогонщик Дмитро Грабовський помер на 32-му році життя

Попередньо відомо, що дворазовий чемпіон Європи помер від серцевого нападу, хоча офіційно сім'я загиблого не коментувала трагедію.

Дмитро Грабовський. Фото:Styler

Відомий український велогонщик Дмитро Грабовський помер на 32-му році життя. Про раптову смерть дворазового чемпіона Європи розповів в своєму Fаcebook друг і колега Грабовського Юрій Левінзон, передають Патріоти України.

Причини раптової смерті точно не встановлені. Попередньо відомо, що велогонщик помер від серцевого нападу, хоча офіційно сім'я загиблого не коментувала трагедію.

Дмитро Грабовський неодноразово відстоював честь України під час міжнародних велогонок. Вперше значного результату він досяг у 2002-му році, коли став лідером заїзду в командному переслідуванні. Пізніше, в 2004-му році, Грабовський знову став чемпіоном Європи в командному переслідуванні, але вже в категорії "андерів".

В останні роки життя кар'єра Грабовського розвивалася менш стрімко, причиною тому було надмірне вживання алкоголю і травма спини, отримана в ДТП. До моменту смерті Грабовський мешкав з батьками в Ізраїлі, про дату і місце похорону знаменитого велогонщика не повідомляється.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...