"Все институты ЛДНР незаконны априори целиком и полностью", - Ігор Стрєлков про жахи псевдореспублік

Гіркін також зазначив, що Путін "не "зливав", а просто на*рал людям в душі і відійшов в сторону"

Фото: "Обозреватель"

Колишній ватажок бойовиків "ДНР" Ігор Стрєлков (Гіркін) різко розкритикував ватажка бойовиків так званої "ЛНР" Ігоря Плотницького. Про це він написав на своїй сторінці у "ВКонтакте", повідомляють Патріоти України.

Терорист зазначив, що невідомо, чи був насправді "переворот" у "ЛНР" або Ігор Плотницький в поспіху "зачистив" ймовірних суперників на так званих "виборах". Стрєлков-Гиркин заявив, що як би те ні було, ватажки бойовиків "ЛНР" не користуються довірою і популярністю у місцевих жителів.

За словами екс-ватажка бойовиків, "влада" "ДНР" і "ЛНР" цілком і повністю є незаконною з точки зору мiжнародного права і тому проводити "вибори" у "республiках" будуть тільки з допомогою репресій, заарештовуючи неугодних за незаконне носіння зброї. Те, що відбувається в "ЛНР", Стрєлков назвав "фарсом і абсурдом у виконанні жалюгідних маріонеток з дрібної місцевої бандоти".

Він також зазначив, що Путін "не "зливав", а просто на*рал людям в душі і відійшов в сторону". Самопроголошені "республіки" він назвав купою російсько-українського олігархічно-чиновницького лайна, яку не можна прибрати. Разом з тим він зазначив, що "Україна являє собою таку ж купу, тільки побільше".

Ось як його допис коментують його друзі у соцмережі: "Понять не могу ,как так могло случится,что власть в республиках оказалась в руках тех у кого не должна была оказаться,а те кто должен был управлять республиками,кто воевал за них изначально,того либо убили,либо разъехались куда глаза глядят ,и от идеи Новороссии ничего не осталась", "Русскому миру" объявили "Шах и Мат..." Как надули народ ...За кого и за что- погибали наши ребята?! Сомали..а не Донбасс..", "Путиннеслил он вообще сделал ещё хуже,чем было(Все так надеялись,что хоть там будет всё чисто.", "Браво Игорь Иванович!!!Давно люди ждали этих слов от вас,многие понимали почему Вы так долго надеялись на путина.Не хотели стать "вторым генералом Корниловым",который предал Императора одним из первых. История повторяется как фарс,теперь "император" предал нас.Так что у Вас развязаны руки,сейчас необходимо создавать национал ориентированную Русскую партию с партбилетами и членскими взносами.Что бы хоть как то собрать вместе всех неравнодушных.", "Уже не говорят о Новороссии и Вика Цыганова про нее не поёт.Уже по телевизору не показывают убиение Донбасса. Уже Кобзон , непонятно по-какому праву, рассказывает, что Донбасс мечтает вернуться в Украину.Уже укры вернулись во власть и с новыми "правителями" деребанят и грабят.Уже народ устал от гнета своих и чужих.Уже люди начали сожалеть о содеянном, о том, что поверили в помощь России и словам Путина, что защитит.Лично у меня складывается впечатление, что это показательное убийство жителей Донбасса, чтоб другим не повадно было голову подымать и верить словам о поддержке. Одни мои знакомые харьковчане сказали, что как хорошо, что в Харькове подавили всё , а то и у нас была бы война и беспредел".


Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...