Все життя займався вільною боротьбою: З'явилися подробиці про молодого спортсмена, якого застрелили у Києві (відео)

Знайомі загиблого досі не вірять в те, що сталося.

Ілюстрація:gazeta.ua

Застрелений в одному зі спальних районів Києва молодий чоловік виявився спортсменом. Йому було 24 роки. Про це повідомляє ТСН, інформують Патріоти України.

За інформацією видання, конфлікт виник між трьома чоловіками. Один з них дістав зброю і двічі вистрелив в опонента. Потерпілого госпіталізували, проте врятувати його медикам не вдалося. Тривають пошуки того, хто стріляв. Вбивство сталося неподалік від будинку, де жив Дмитро (так звали загиблого).

"З місця події вилучено дві гільзи, вони направлені на експертизу, за результатами якої буде визначена зброя», - каже інспектор Святошинського УП ГУНП в р. Києві Наталя Коломийчук.

Знайомі загиблого досі не вірять в те, що сталося.

"Хороший хлопець був. Спортсмен. Тренувалися з ним в одному залі. Вільною боротьбою все життя займався. Колись тренувався в Дагестані, приїхав сюди", - говорить друг загиблого.

Артур розповідає, незважаючи на фізичну підготовку, Дмитро першим в бійку не ліз. Хоча і відповісти кривдникам міг. "Він міг дати здачі, підготовлений. Але щоб перший нападав, такого не було", - каже юнак.

У загиблого залишилися дружина і 4-річна дитина.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...