"Всепогодный родственник": У Росії придумали, як заощадити на "Безсмертному полку"

Цьогоріч виробники пропонують москвичам "всепогодний транспарант", де можна розмістити фотографії відразу обох родичів.

Спритники на рамках для акції "Безсмертний полк" вже зробили бізнес. Фото: ТАСС.

Росія знайшла варіант, як можна заощадити на акції "Безсмертний полк", яка традиційно пройде 9 Травня в Москві: тепер на кожному транспаранті друкують по дві фотографії загиблих родичів. Про це повідомила оглядач московського бюро "Радіо Свобода" Олена Риковцева на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Більше 1 млн учасників збере Безсмертний полк в цьому році!" - твердо обіцяє канал "Москва-24". Це по одній Москві! ", - зазначила Риковцева.

За її словами, в цьому році майстерні по виготовленню рамок для заходу працюють цілодобово.

"Все враховано, все розплановано, жоден з них не викрутиться від виявлення душевного пориву. Більше учасників! Більше загиблих родичів! Майстерні по виготовленню рамок і палиць працюють день і ніч! Попит породжує зростання цін", - написала журналіст.

Вона повідомила, що в 2016 році транспарант на "Марш Безсмертного полку" коштував 400 рублів (близько 190 грн. - Ред.), а зараз - є і по 800 (380 грн. - Ред.), і по 1100 рублів (520 грн . - Ред.), однак тепер на них друкують відразу дві фотографії.

"На "всепогодному транспаранті" відразу двоє - дві фотографії. Напевно тому, що дешевше зробити один на двох. Там, мабуть, хороше покриття, цьому транспаранту не страшні ні сніг, ні дощ, які поки що вивергаються на Москву. З іншого боку мерія вже пообіцяла розігнати хмари літаками в ніч на 9 травня. Підказали б людям не переплачувати даремно", - підкреслила Риковцева.

Відзначимо, користувачі соцмереж активно обговорюють пост, називаючи акцію "парадом зомбі" і "абсурдом".

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...