Прославилися на весь світ: У відеокліп відомого американського співака увійшла бійка українських нардепів (відео)

Американський діджей і співак Moby проілюстрував свій новий відеокліп нарізкою, в яку увійшли також і кадри з видами міста Прип'ять.

Мобі. Фото: pikabu.ru.

Всесвітньо відомий американський діджей і співак Moby використав сцену бійки у Верховній Раді у своєму новому кліпі. Moby представив проморолик до свого нового альбому These Systems Are Failing, який був записаний спільно з групою The Void Pacific Choir, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК.

У відео серед інших нарізок присутній фрагмент бійки українських депутатів у Верховній Раді та види покинутого після Чорнобильської катастрофи міста Прип'ять.

Свою нову платівку Moby вирішив присвятити краху сучасного суспільства, показавши це кадрами бідності в Африці, вирубки лісів, автомобільних пробок.

До речі, Джамала показала кліп на пісню-переможець Євробачення.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...