Прославилися на весь світ: У відеокліп відомого американського співака увійшла бійка українських нардепів (відео)

Американський діджей і співак Moby проілюстрував свій новий відеокліп нарізкою, в яку увійшли також і кадри з видами міста Прип'ять.

Мобі. Фото: pikabu.ru.

Всесвітньо відомий американський діджей і співак Moby використав сцену бійки у Верховній Раді у своєму новому кліпі. Moby представив проморолик до свого нового альбому These Systems Are Failing, який був записаний спільно з групою The Void Pacific Choir, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК.

У відео серед інших нарізок присутній фрагмент бійки українських депутатів у Верховній Раді та види покинутого після Чорнобильської катастрофи міста Прип'ять.

Свою нову платівку Moby вирішив присвятити краху сучасного суспільства, показавши це кадрами бідності в Африці, вирубки лісів, автомобільних пробок.

До речі, Джамала показала кліп на пісню-переможець Євробачення.

Сеул вимагає у МОК гарантій що таке більше не повториться У Парижі а церемонії відкриття Олімпійських ігор Південну Корею представили як КНДР

субота, 27 липень 2024, 15:30

У Міжнародному олімпійському комітеті попросили вибачення. Під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 26 липня у Парижі спортсменів із Південної Кореї оголосили представниками Корейської народно-демократичної республіки, тобто Північної Коре...

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...