Вся справа в "Наполеоні": В Одесі кількість постраждалих від отруєння тортом перевищила півсотні

​Серед усіх постраждалих є 16 дітей у віці до 15 років, у більшості потерпілих підтверджено діагноз "сальмонельоз".

Ілюстрація:tortovtut.net

В Одесі протягом останньої доби кількість людей, які отруїлися тортом зросла до 51 особи. Про це повідомили у міській інфекційній клінічній лікарні, зазначають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

За наявною інформацією, серед усіх постраждалих є 16 дітей у віці до 15 років. Наймолодшому – 2,5 роки. "Більшість цих пацієнтів госпіталізовано у стані середньої тяжкості", – зазначили у лікарні.

За оперативними даними ГУ Держспоживслужби в Одеській області, у результаті спалаху гострої кишкової інфекції, зареєстрованого серед жителів Одеси, що вживали торт "Наполеон", придбаний у магазинах торговельної мережі "Обжора", у більшості підтверджено діагноз "сальмонельоз".

Слід зауважити, що вчора було відомо про 44 людини, які отруїлися після куштування десерту. Станом на вечір 8 грудня постраждалих було 33, з них 11 - діти. Згодом стали відомі подробиці отруєння солодощами.

Як повідомлялося, спалах захворювання був зафіксований у середу, 7 грудня. Тоді на самопочуття скаржилася 21 людина.

Поляки образилися на Jerry Heil та закликають не голосувати за Україну: Що сталося

середа, 8 травень 2024, 22:29

Поляків у соцмережах розгнівав світшот однієї з представниць України на Євробаченні Jerry Heil з написом Banderaciaga – вони навіть закликають не віддавати свої голоси за українських виконавиць. Про це йдеться у дописах користувачів X (колишній Twitter...

Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 21:44

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської обла...