Вся суть "ДНР" в одному кадрі (фотофакт)

"Дурацкая наротная республика" - так мешканці окупованого Донбасу охрестили терористичну недореспубліку.

В "ДНР". Фото: novyny.online.ua.На одній із зупинок громадського транспорту в окупованому населеному пункті Ясинівка, розташованому недалеко від Макіївки Донецької області, з'явився напис, який відображає всю суть терористичної організації "ДНР". Фото опубліковано в Twitter, повідомляють Патріоти України.

На знімку зображений павільйон зупинки, стіна якого розфарбована квітами "прапора" так званої "ДНР". Зверху білою фарбою нанесена фраза: "Безглузда наротна республіка". Фотографія була зроблена 18 червня. Зі слів очевидців, правдивий напис з'явився на зупинці зовсім недавно.

Раніше стало відомо, що українські активісти поширили на окупованих територіях Донбасу, в тому числі в Донецьку та Луганську, проукраїнські листівки із закликами до місцевих жителів допомогти повернути регіон до складу України.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...