Всюди були сліди боротьби та плями крові: На Миколаївщині через крадений човен спалили охоронця нафтобази (фотофакти)

Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України, йому інкримінується ч.1 ст. 115 КК України "Умисне вбивство" і загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Фото:http://fakty.ua

Прийшовши вранці на зміну, охоронець нафтобази, розташованої в Казанківському районі на Миколаївщині не застав в сторожці свого 51-річного колегу. Всюди були сліди боротьби та плями крові. Її краплі тягнулися до місця звичайної парковки мікроавтобуса зниклого чоловіка. Транспортного засобу на місці також не виявилося. Про це пишуть ФАКТЫ, передають Патріоти України.

Чоловік повідомив про те, що трапилося в поліцію. Незабаром згорілий разом з господарем автобус виявили на околиці смт Казанка. На місце резонансного злочину прибуло керівництво поліції і прокуратури області, району.

Через кілька годин, в ході оперативно-розшукових заходів 27-річного вже судимого підозрюваного затримали.

За основною версією злочину, раніше цей чоловік вкрав на ставці човен і попросив у свого знайомого мікроавтобус РАФ, щоб перевезти його. Те, що човен крадений, він не сказав. Тому для господаря автобуса був повною несподіванкою виклик в поліцію з приводу крадіжки і перевезення човна.

Претензії з цього приводу він висловив знайомому. Останній продовжив конфлікт, прийшовши на нафтобазу до господаря автобуса. Виникла бійка, під час якої охоронець втратив свідомість.

Зловмисник затягнув його в автобус і повіз за межі населеного пункту. По дорозі в автомобілі закінчилося пальне. Тоді підозрюваний зіштовхнув мікроавтобус в кювет, де облив з каністри дизпаливом і підпалив разом з потерпілим в салоні. Чи був у цей момент потерпілий ще живий - встановить експертиза. Після цього злочинець пішов додому, а вже через кілька годин на його порозі з'явилися поліцейські.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, в будинку підозрюваного проведено обшук, виявлено його закривавлений одяг. Відомо також, що зі сторожки вбивця забрав бензопилу, яку чомусь потім викинув.

Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України, йому інкримінується ч.1 ст. 115 КК України "Умисне вбивство" і загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...