Ви думаєте, вона плаче в подушку? Це її зоряний час. Вона хоче слави і зірковості - однокурсники Дєєвої про цілі нової заступниці Авакова

Колишня однокласниця Анастасії з Кловського ліцею розповіла, що у 15 років Дєєва вже знала, ким хоче стати і що робити.

Анастасія Дєєва. Фото:Korrespondent.net

Заступник глави МВС Анастасія Дєєва зі школи знала, чого хоче від життя і вважає, що для досягнення мети всі засоби хороші. Про це виданню Вести розповіли однокласники і однокурсники дівчини, передають Патріоти України.

"Її в хорошому сенсі можна назвати білою вороною на нашому потоці політологів. З першого курсу була помітна її цілеспрямованість і амбітність, але в той же час – людяність і відкритість в спілкуванні. Вона завжди була "без понтів", – розповів однокурсник Вадим Герасимович.

За його словами, Дєєва часто пропускала заняття, але сесії закривала без хвостів. Правда, є однокурсники, які трохи іншої думки про Дєєву.

"Я Настю знаю по університету, хоча ми вчилися в різних групах. Ось зараз ви всі думаєте, що вона плаче в подушку, бачачи, як накинулися на неї в соцмережах, а насправді вона із задоволенням спостерігає за всім, що відбувається. Це її зоряний час.

Вона запам’ятає тих, хто її захищав, і особливо тих, хто її ображав. Настя з тих, хто давно знає, чого хоче. Слави, зірковості. Щоб все крутилося навколо неї. Вона вся в цьому. Мене не дивує, що вона десь в Японії встигла похвалити Авакова, вона завжди знає, що і як потрібно сказати, щоб потрібні люди помітили. Причому для досягнення мети всі засоби хороші," – розповіла одна з колишніх студенток.

"У 15 Дєєва вже знала, ким хоче стати і що робити," – розказала колишня однокласниця з Кловського ліцею.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...