"Ви нам більше не потрібні": Автора статті про віллу пропагандиста Кремля в окупованому Криму звільнили з роботи

Дмитро Кисельов звинуватив автора статті в здирстві і подав на нього заяву в поліцію.
Вілла Дмитра Кисельова. Фото: соцмережі.

Кримського архітектора Володимира Мазуріна, автора статті про дачу кремлівського "рупора" Дмитра Кисельова в окупованому РФ Коктебелі, звільнили з будівельної компанії "Столиця". Про це Мазурін повідомив у коментарі "Новой газете", передають Патріоти України.

"4 жовтня розбудили рано-вранці, сказали, що терміново потрібно під'їхати в офіс до Сімферополя. А я живу у Феодосії. Приїхав. Мені тут же кажуть: "Ви нам більше не потрібні". І простягають угоду про розірвання договору за згодою сторін", - розповів архітектор. За словами Мазуріна, після звістки про звільнення йому стало зле.

1 жовтня стало відомо, що у Феодосії вилучили тираж газети "Місто 24" із статтею про будинок в окупованому Коктебелі російського пропагандиста Дмитра Кисельова. Про це "Новой газете" раніше розповів автор матеріалу Володимир Мазурін. За його словами, в друкованій версії газети матеріал опублікували. Через дві години в електронну версію статті внесли зміни. Після цього Кисельов звинуватив автора статті в здирстві і подав на нього заяву в поліцію.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...