"Ви нас чекали? В очі дивіться": Гройсман опублікував відео свого несподіваного візиту в одну з чернігівських аптек

Після цього, виступаючи перед аудиторією в Академічному палаці, прем'єр-міністр кілька разів зробив акцент на тому, що ціни на ліки необхідно зменшити як мінімум в три рази.

Скрін відео

Сьогодні, 13 грудня, в рамках робочого візиту до Чернігівської області прем'єр-міністр України несподівано вирішив відвідати одну з міських аптек для здійснення контрольної закупівлі ліків. Відеоролик свого візиту в чернігівську аптеку Володимир Гройсман опублікував на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Відео починається зверненням прем'єр-міністра до фармацевта: "Ви нас чекали? В очі дивіться". Головною метою ревізії була перевірка цін на ліки та вчинення контрольної закупівлі.

В цей же день на кілька годин пізніше Володимир Гройсман виступив перед аудиторією в Академічному палаці. У своїй промові прем'єр-міністр кілька разів зробив акцент на тому, що ціни на ліки необхідно зменшити як мінімум в три рази. Він запевнив, що уряд буде стимулювати падіння цін на ліки усіма можливими способами.

В першу чергу Гройсман пообіцяв спрощення реєстрації іноземних лікарських препаратів, а також запуск механізму дерегуляції фармацевтичного ринку.

Опубліковане відео викликало неоднозначну реакцію в соцмережах. Деякі користувачі впевнені, що це постановочний ролик, знятий з метою підвищення рейтингу прем'єр-міністра серед українців.

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...