"Ви почали цю авантюру і будете за це відповідати": Аваков знайшов "винних" у блокаді Донбасу

На думку міністра МВС безпосередньо відповідальними за блокування торгівлі з окупованими територіями виступають мер Львова Андрій Садовий та партія "Самопоміч".

Арсен Аваков. Фото:24 КаналМіністр внутрішніх справ Арсен Аваков покладає відповідальність за "блокаду Донбасу" і її наслідки на партію "Самопоміч". Про це пише Українська правда, передають Патріоти України.

На нараді з представниками металургійної промисловості під керівництвом прем'єр-міністра він назвав учасників блокади "професійними аферистами" – незважаючи на те, що в них є мандат народного депутата і їх підтримують партії.

"Я прямо звертаюся до мера Львова Андрія Садового, до голови фракції "Самопомочі" Олега Березюка: ви несете цю відповідальність, ви приймали ці рішення, розгорнули кампанію в 20-градусні морози, ви почали цю авантюру – у тому числі, напевно, щоб не так уважно дивилися на ті проблеми зі сміттям, які виникли у Львові", – заявив Аваков.

"Ви пішли в цю політичну брудну м'ясорубку, ви будете нести за це відповідальність", – додав голова МВС.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...