"Ви, уроди...": Поранений Пашинським чоловік розповів про "блонду", яка спровокувала конфлікт (відео)

Після словесної перепалки на дорозі жінка поїхала, а через деякий час повернулася вже з Пашинським, який і направив на нього пістолет.

В'ячеслав Хімікус. Скріншот.

Підстрелений народним депутатом Сергієм Пашинським В'ячеслав Хімікус з лікарняного ліжка розповів подробиці інциденту. Відповідне відео оприлюднив телеканал 112 Україна, передають Патріоти України.

За його словами, причиною конфлікту стала поведінка супутниці нардепа, яка кілька разів нецензурно висловилася в сторону чоловіків, які намагалися підштовхнути заглухлу машину.

"Ми намагалися підштовхнути заглухлий мікроавтобус, зупиняється машина, опускається вікно з нього визирає блондинка зі словами: " Ви уроди, габарити ... ". Я їй сказав - якщо в машині є чоловіки, нехай виходять, допоможуть штовхати "бус".

Хімікус розповів про те, що після словесної перепалки "блонда" поїхала, а через деякий час повернулася вже з Пашинським, той направив на нього пістолет. Чоловік, обороняючись від спрямованого в корпус зброї, вдарив людину в пістолетом пляшкою, після цього пішов постріл в ногу. Як стверджує Хімікус, ніяких попереджувальних пострілів в повітря не було.

Хімікус вважає, що вагомих підстав для конфлікту, а тим більше для використання вогнепальної зброї, не було, оскільки вони нікому не перетинали дорогу, а заглухлий мікроавтобус хоч і стояв на дорозі, але був освітлений.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.