Вибух на заводі "Укроборонпрому": серед загиблих - представник НАТО

​На станції "Укроборонпрому" здетонували 7 бойових частин ракет Х-27 "земля-повітря", які привезли для утилізації.

На станції "Укроборонпрому" в Сумській області пролунав вибух. Ілюстрація:ipress.ua

Серед загиблих внаслідок вибуху в Сумській області на станції "Укроборонпрому" був представник НАТО. Про це йдеться у повідомленні прес-служба прокуратури Сумської області, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання СпецКор.

Як зазначається, вибух у Сумській області на станції "Укроборонпрому" стався внаслідок того, що здетонували 7 бойових частин ракет Х-27 "земля-повітря".

"На території науково-дослідницького інституту хімпродукції здетонували 7 бойових частин ракет Х-27 "земля-повітря". На випробувальну станцію їх привезли, аби утилізувати", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що під час вибуху у Сумській області на станції "Укроборонпрому" загинули 3 людей - 2 випробувальники та представник НАТО. Ще двоє працівників станції перебувають у важкому стані.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...