Вибух прогримів у центрі Донецька, є постраждалі

Вибуховий пристрій спрацював на вулиці Артема 147.

Ілюстрація:http://www.unn.com.ua/Сьогодні вдень в центрі окупованого Донецька пролунав вибух - жителі повідомляють, що вибуховий пристрій спрацював за адресою вул. Артема 147. Як повідомляє інтернет-спільнота "Донецьк LIVE", вибухом відірвало ноги чоловікові, який проходив повз, передають Патріоти України за матеріалами ІА Вчасно.

"Вибух на вулиці Артема 147, - говориться в повідомленні. - Будинок, в якому Аптека "Здравиця". У машини немає скла. Чоловікові ноги відірвало".

Користувачі в коментарях пишуть про те, що саме в цьому будинку раніше жив нинішній так званий "мер" окупованої Горлівки Іван Приходько.

"Это дом, в котором жил мэр нынешний города Горловки Приходько», - повідомляють донеччани. – "Вроде, по последней инфе, покушение было не на Приходько, а на того самого мужика, которому оторвало ноги", "На Бакинских взрыв хорошо было слышно", "Вот посылают людей на разные митинги, устраивают праздники, на Новый Год приглашают на елку на пл.Ленина детей и взрослых, а их безопасность руководство ДНР гарантирует?".

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...