Вибух у Києві: Розкрилися подробиці про постраждалого

Вибухівка мала потужність близько 200 грамів у тротиловому еквіваленті, тому не дивно, що у постраждалого діагностували акустичну баротравму обох вух.

У Києві під час вибуху в житловому будинку постраждав головний лікар Київського міського клінічного госпіталю ветеранів війни, передають Патріоти України.

Цю інформацію журналісти уточнили у прес-службі Департаменту охорони здоров'я КМДА. Із власних джерел журналісти дізналися, що потерпілого звати Віктор Олійник. Те, що Олійник обіймає посаду головлікаря госпіталю, підтвердили і в самому медзакладі.

В результаті події у постраждалого діагностували акустичну баротравму обох вух, після чого він був доправлений у лор-відділення однієї зі столичних лікарень. Віктор Олійник проживає в будинку, де трапилася надзвичайна подія. Згідно з декларацією за 2018 рік на нього оформлено три земельні ділянки під Києвом загальною площею 3 200 м кв. і позашляховик Toyota Land Cruiser.

Нагадаємо, що вибух стався в під'їзді будинку на вул. С. Стальського у Дніпровському районі. В результаті були пошкоджені стіни під'їзду і вікна. За даними ЗМІ, вибухівка мала потужність близько 200 грамів у тротиловому еквіваленті.

Джерело: Обозреватель

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...