Вибухнула чергова "консерва": Почесний президент ФФУ Григорій Суркіс розкритикував написи "Слава Україні" на новій формі збірної України

На думку Григорія Суркіса, Федерація футболу і національна збірна "повинні керуватися спортивними принципами, а не інтересами політиків".
Григорій Суркіс. Фото: Football.ua.

Почесний президент ФФУ і віце-президент УЄФА Григорій Суркіс скептично відгукнувся про напис «Слава Україні» на новій формі збірної України з футболу, передають Патріоти України.

Нагадаємо, 4 вересня була презентована нова форма збірної, де на зворотному боці всіх футболок красується гасло: «Слава Україні!». На думку Григорія Суркіса, Федерація футболу і національна збірна повинні керуватися спортивними принципами, а не інтересами політиків. Тим більше, що до деяких гасел суспільство ставиться неоднозначно. Розміщення цієї фрази на футбольній формі - спроба відвернути вболівальників від реальних дій (і часто бездіяльності) функціонерів ФФУ.
«Не потрібно заробляти собі бали на псевдопатріотизмі», - заявив Суркіс. Віце-президент УЄФА нагадав, як непросто йому було домогтися рішення по проведенню фіналу Ліги чемпіонів-2018 в Києві, і як він повідомив нинішньому президенту ФФУ Андрію Павелку новину про те, що захід таки відбудеться у нас.
«Було багато щастя, радості, і всі вітали це. Але у мене таке враження, що у пана Павелка до отримання цього фіналу мають відношення навіть його прибиральниці, а пан Суркіс, на жаль, не має можливості бути запрошеним на таку подію, яку організовує ФФУ. Не важливо, люблять мене чи ні, але є якийсь принцип корпоративної етики», - зазначив Суркіс.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...