Виявився путінською "консервою": У "чистилище" сайту "Миротворець" потрапив екс-лідер всесвітньо відомої рок-групи (фото)

Музикант вважає, що Росія має всі права на Крим.

Роджер Уотерс. Фото:ОбозревательКолишній лідер рок-групи Pink Floyd Роджер Уотерс потрапив в базу даних українського сайту "Миротворець", після інтерв'ю російському виданню "Известия". Про це свідчать дані сайту, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що причиною внесення Уотерса в базу стала "антиукраїнська пропаганда, замах на територіальну цілісність України і участь в спробах легалізації анексії Криму Росією". У своєму інтерв'ю співак заявив, що Росія має всі права на Крим.

"Я не дуже сильний в геополітиці. Я знаю, що Севастополь дуже важливий для Росії і росіян. Існує безліч договорів і паперів, за якими Росія має всі права на це місто. Зміна влади на Україні, спланована Вашингтоном, просто спровокувала Москву на подальші дії", - цитує Уотерса видання.

Також, на думку екс-лідера Pink Floyd, в тому, що Україна "розділена на дві частини, звинувачувати Росію просто смішно".

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...