Вийшли ловити покемонів, а мало не піймали... злодюг

В Запоріжжі подружжя, які вночі шукали покемонів, злякали автокрадіїв, які в той час грабували автомобіль ВАЗ 2110.

"Ловці покемонів" злякали автокрадіїв у Запоріжжі. Фото: ua.euronews.com.

У Запоріжжі вночі молоде подружжя вийшло за пошуками покемонів у популярній грі Pokemon Go та злякали автокрадія. Про це УНН розповіла прес-офіцер патрульної поліції міста Юлія Шеймухова, пишуть Патріоти України.

Цієї ночі, близько 1:58 до Служби "102" надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць Дніпровського району міста з автомобілю ВАЗ 2110 вискочив чоловік та, залишивши авто відчиненим, побіг у невідомому напрямку.

Патрульні, які прибули на місце події, з'ясували, що "ловці покемонів" злякали автокрадіїв, які побачили подружжя та втекли, залишивши у замку автівки "відмичку".

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Дніпровського райвідділку поліції. Наразі обставини події з'ясовуються.

В Підмосков'ї чергова потужна пожежа (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 16:17

Підприємство з виробництва пластикових труб загорілось у місті Раменське під Москвою. Площа пожежі складає 2000 квадратних метрів. Про це повідомляє російський провладний Telegram-канал Mash у вівторок, 30 квітня. . Інші російські ЗМІ уточнують, що м...

Це не ноу-хау? Що означає перегляд обмежень певних прав людини в Україні

вівторок, 30 квітень 2024, 14:58

Україна надіслала в Раду Європи лист про тимчасовий частковий відступ від Конвенції про захист прав людини та основних свобод (ЄКПЛ) практично відразу після введення воєнного стану у 2022 році. Так роблять усі країни, які ведуть війну, передають Патрі...