Вийшов у вікно: У Росії п'яний футболіст зламав собі череп (відео)

У Санкт-Петербурзі бенкет команди для одного зі спортсменів закінчився трагедією.

П'яний футболіст. Кадр з відео.

У Санкт-Петербурзі бенкет команди з американського футболу Університету МНС, присвячений закінченню сезону, закінчився трагедією. Один з гравців завершив святкування в реанімації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

23-річний футболіст Олександр А. був сильно п'яний після бенкету і насилу пересувався по сходах. Камера, встановлена на другому поверсі, зафіксувала, як потерпілий відкрив двері, потім повернувся на сходову клітку, відкрив вікно і вийшов в нього.

Швидше за все, він переплутав вікно з дверима. Хлопець госпіталізований в НДІ швидкої допомоги ім. І.І. Джанелідзе у вкрай важкому стані - з переломом основи черепа. Зараз він знаходиться в хірургічній реанімації.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...