Вихідними в Україні знову задощить, - синоптик

Наталія Діденко прогнозує теплу погоду в західній частині - + 13 + 23 градуси і дощі в східній частині України.

Синоптик спрогнозувала дощі. Фото: ЖЖ.

Розподіл завтра температури в Європі такий: захід, північ, схід - холодно або похолодає. У Франції, Іспанії - похолодає, там ще й вріжуть сильнющі зливи. Північ, Скандинавія - ясно, що холодно. Проте південна частина Швеції завтра покаже рідкісні +20! Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала синоптик Наталка Діденко, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Тепло, до спеки буде у Центральній Європі. У сусідній Польщі може врізати до +25+27 градусів (на заході країни). Україну накриє теплою погодою в західній частині - +18+23 градуси. Переважатиме температура повітря у нас +13+19 градусів.

Індивідуальна погода 18 травня очікується у східних областях України. Там циклон з північного сходу - дивіться, який гачкуватий! - зумовить дощі. Дощі з грозами пройдуть у Харківській, Луганській, Донецькій областях. І там же буде холоднувато, +10+14 градусів.
На решті території - сухо.

У Києві завтра сонячно, сухо, тепліше, як сьогодні, +17+18 градусів. Вихідними побільшає дощів в усій Україні.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...