Виховання скреп: "Немецкий бы выучил только за то, что им разговаривал Путин", - дівчинка на концерті до 23 лютого викликала фурор у керівництва Росії (відео)

У залі під час святкового концерту були присутні сам Путін і міністр оборони Росії Сергій Шойгу.

Скрін відео

На концерті, присвяченому російському святу "День захисника вітчизни", діти прочитали вірші зі згадуванням президента РФ Володимира Путіна. Відео виклав на своїй сторінці у Fаcebook журналіст Рустем Адагамов, передають Патріоти України.

На "Першому каналі" транслювався виступ дитячого Центру естетики і краси "Катюша" і патріотичної організації "Юнармия". Одна з дівчаток прочитала вірші на мотив відомого твору Володимира Маяковського: "А я, будь хоть дедом преклонных годов - реально, по жизни, по сути, немецкий бы выучил только за то, что им разговаривал Путин".

При цьому в залі були присутні сам Путін і міністр оборони Росії Сергій Шойгу.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...