Виховання скреп: У Росії правоохоронці жорстко затримали 7-річного хлопчика за крадіжку морозива (відео)

Дитина від страху почала заїкатися.

Ілюстрація:Харчі.Інфо

У Красноярську в РФ охоронці супермаркету і поліцейські затримали 7-річного хлопчика, як небезпечного злочинця за те, що той вкрав стаканчик морозива. Очевидці зняли інцидент на відео, яке викладено у Youtube, передають Патріоти України.

"Кричав на весь магазин. Це шок… Викликали амбалів з автоматами, він аж заїкався, в магазині всі готові були сплатити," — написала свідок інциденту.

За словами жінки, вона зайшла в кімнату охорони і спробувала знімати все, що відбувається на відео, але зробити їй це заборонили. У підсумку вона змогла викласти лише невеликий фрагмент.

За словами дівчини, вона була шокована тим, як правоохоронці налякали дитину. "Я розумію, що красти погано, але не так лякати дитину до заїкання через 12 рублів (приблизно 5 гривень 50 копійок за поточним курсом - ред.)," — написала дівчина.

Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...