Викраденого бойовиками "ДНР" блогера Васіна внесли до списків для обміну полоненими - нардеп

Процес обміну полоненим згідно з домовленостями контактної групи у Мінську повинен початися 6 липня.

Станіслав Васін (Асєєв). Фото:Радіо Свобода

Журналіст Станіслав Асєєв, який писав в українські ЗМІ під псевдонімом Станіслав Васін, став 129-м за списком для обміну полоненими. Про це повідомив колишній депутат Верховної Ради Єгор Фірсов у Facebook, передають Патріоти України.

Відбулося чергове засідання тристоронньої контактної групи в Мінську. За її підсумками, представник України Леонід Кучма заявив, що сторони погодили список полонених і готові до обміну.

"Процес обміну повинен початися 6 липня. Будемо сподіватися, що зриву не буде. Багато хто запитує, чи є в списках Станіслав Асєєв. Так, він 129 за списком. Сподіваємося на швидке звільнення всіх наших полонених", - написав Фірсов.

Журналіст і письменник Станіслав Васін зник безвісти у Донецьку 6 червня. Він жив в окупованому місті і висвітлював події зсередини. Писав для багатьох видань, в числі яких - Дзеркало тижня, Українська Правда, Радіо Свобода, Український тиджень. До кінця цього року він планував переїзд до Києва.

Востаннє журналіст виходив на зв'язок 2 червня. Як повідомив Єгор Фірсов, поліція відкрила провадження за фактом зникнення Станіслава. СБУ теж в курсі.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...