Викритий у вживанні наркотиків Тайсон Ф'юрі відмовився від своїх чемпіонських поясів

Британський боксер заявив, що мав втратити свої титули на рингу, але зараз він не зможе їх захистити, тому офіційно звільняє два чемпіонські пояси.

Тайсон Ф'юрі. Фото: bigmir) net.

Боксер Тайсон Ф'юрі відмовився від чемпіонських поясів в суперважкій вазі за версією WBO і WBA. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ф'юрі заявив, що займеться лікуванням і відновленням.

28-річний боксер зізнався, що вживав кокаїн, щоб впоратися з депресією. Ф'юрі тричі скасовував бій-реванш з Володимиром Кличком.

"Зараз у мене в житті ще один виклик, на зразок бою з Кличком, який я подолаю. Я завоював титули на рингу і я переконаний, що втратити їх треба на рингу, але я не в змозі захистити їх і я прийняв важке і емоційне рішення офіційно звільнити мої заповітні світові титули", - сказав боксер.

28 листопада 2015 року в Дюссельдорфі, бій, в якому Кличко захищав три чемпіонські титули, завершився перемогою Ф'юрі за очками. Пізніше Ф'юрі позбавили титулу IBF, який він відвоював у Кличка - боксер порушив умови IBF, погодившись на бій-реванш з Кличком.

Команди Ф'юрі і Кличко домовилися про бій-реванш, запланувавши його спочатку навесні, а потім влітку. Зустрітися боксери так і не змогли через відмову Ф'юрі. В результаті поєдинок був запланований на 29 жовтня, однак Ф'юрі вже в третій раз відмовився від виходу в ринг.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...