"Викинув сумку і обізвав "дебілом": Водій-нахаба у Вінниці вигнав з автобуса бійця АТО (фото)

Інші учасники АТО і активісти домоглися зустрічі з представником перевізника, звільнення грубіяна з роботи та виплати моральної компенсації.

Фото:Faсebook

Водій однієї з вінницьких маршруток вигнав з автобуса учасника АТО з пільговим квитком. На захист чоловіка стали інші АТОшники, які домоглися звільнення водія. Про це в Facebook розповіла волонтер Таїса Гайда, передають Патріоти України.

За словами волонтера, учасник АТО їхав з госпіталю зі своєю дружиною. На автостанції він купив собі пільговий квиток, а дружині повний.

"Водій зайшов, зібрав гроші з безбілетників, а АТОвця, інваліда II групи, вигнав. Викинув його сумку і обізвав "дебілом", - написала волонтер.

Однак на цьому історія не закінчилася. На автовокзал "Східний" приїхали інші учасники АТО і активісти. Погрожуючи перекрити дорогу, вони домоглися зустрічі з представником перевізника.

АТОшники також домоглися, щоб адміністрація маршруту звільнила водія-грубіяна і заплатила моральну компенсацію у вигляді місячної зарплати водія. Також учаснику АТО, якого вигнали з автобуса, дадуть машину дров.

"Обладміністрація обіцяла до кінця тижня поінформувати всіх перевізників про перевезення АТОшників і перевізники повинні до кінця тижня у всіх маршрутках розмістити інформацію про безкоштовне перевезення АТОшників без обмежень", - пише волонтер.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...