"Вилікували назавжди": У Миколаєві помер пацієнт після "допомоги" приватної швидкої (відео)"

Чоловікові ввели препарат, на який у нього була алергія.

Ілюстрація: ЖЖ

Лікарі приватної швидкої у Миколаєві ввели чоловіку препарат, на який у нього була алергія. Родичі кажуть, що медиків про небезпеку попередили. У 39-річного чоловіка зупинилося серце після введення препаратів, що мали знизити температуру. Його відвезли до реанімації міської лікарні, де медики дві години боролися за життя, повідомляють Патріоти України.

Дружина впевнена - причиною смерті стала недбалість лікарів, які ввели антибіотик зі знеболювальним, на який у чоловіка була алергія. "У чоловіка була алергія на антибіотик, але все одно, йому антибіотик дали", - каже дружина померлого Майс Джалябі. "Чоловікові зробили пробу на алергени", - запевняє лікар, який надавав допомогу. У пацієнта підозрювали пневмонію і запропонували лікування у стаціонарі, але той від госпіталізації відмовився. В управлінні охорони здоров`я ситуацію, до якої причетні медичні працівники, коментують стримано.

"Причину смерті зараз ще не готові назвати, адже проводяться лабораторні і фізіологічні дослідження. Лише за результатами цих досліджень можна говорити про причину смерті", - говорить речник управління охорони здоров`я Миколаївської облдержадміністрації Юрій Багрянцев. Правоохоронці відкрили кримінальне впровадження за статтею Навмисне вбивство. Результати судово-медичної експертизи про причини смерті очікують найближчими днями.

Слідчі вже допитали лікарів, а з квартири вилучили ампули кількох препаратів. Поки медиків, які надавали допомогу вдома та в лікарні, не обвинувачують. Дружина та син померлого також написали заяви до поліції. Родичі заявили, що залишатимуться у райвідділі, доки не заарештують лікаря, який вколов не той препарат. Нагадаємо, раніше у Львові лікарі швидкої допомоги жінку з інсультом відправили до психіатричної лікарні, вирішивши, що вона просто п’яна.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...