Вимагають відставки Насірова і Шавлака: Активісти перекрили міжнародну трасу на Волині (фото)

За інформацією протестувальників акція безстрокова. У ній беруть участь майже 400 осіб.

На Волині активісти перекрили трасу. Фото:http://www.volynnews.com/

У Волинській області активісти перекрили міжнародну трасу, вимагаючи відставки глави Державної фіскальної служби Романа Насірова та й. о. начальника Волинської митниці ДФС Олександра Шавлака. Акція проходить в селі Римачі Любомльського району, поблизу митного поста "Волинь центральний", передають Патріоти України з посиланням на Волинські новини.

Як повідомив один з організаторів акції, голова ГО "Волинський патріот" Володимир Красуля, активісти вимагають відставки Насирова, тому що він не чує їх вимог звільнити Шавлака.

"Ми зверталися до голови фіскальної служби Насірова з тим, щоб він звільнив свого ставленика Шавлака. І все марно. Ніякої реакції. Тепер ми звертаємося до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, Президента України Петра Порошенка, щоб вони відреагували.

Якщо голос півтисячних зборів - це не аргумент, тоді такі керівники і не мають права займати свої посади. Ми вимагаємо від Володимира Гройсмана звільнити Насірова. А перекривати трасу Київ - Ягодин будемо до тих пір, поки нас не почують", - сказав він.

За словами Красулі, дорога повністю перекрита, фури з одного і з іншого боку стоять на кілька кілометрів. "Черга в 3 км, пропускаємо в обидві сторони тільки швидкі, автомобілі з дітьми і соціальний транспорт", - повідомив він.

За його інформацією, акція безстрокова. У ній беруть участь майже 400 осіб.

"Молюся кожен день": Окупант видав "рецепт" захисту від українських дронів і поскаржився на порядки в армії РФ

середа, 8 травень 2024, 7:50

Російський окупант, котрий воює на Куп'янському напрямку, розкрив свій спосіб "боротьби" з українськими дронами, –-це молитва. За його словами, у дні, коли він молився, на позиції росіян не було скидів із БПЛА. Перехоплення телефонної розмови загарбник...

Хитра схема? Росіянка двічі вийшла заміж за братів-окупантів, яких ліквідували в Україні, і стала мільйонеркою

середа, 8 травень 2024, 7:30

У Росії жінка на ім’я Євгенія за два роки війни РФ проти України втратила двох чоловіків, натомість отримала від держави 10 мільйонів рублів як компенсацію. Обидва її чоловіки були рідними братами. Про це написав один із "православних" пабліків Росії...